Blissful Pregnancy Workshop @ Bangsar

Last Saturday I had sign up earlier to secure my spot for Blissful Pregnancy Workshop by Parenthood Magazine Malaysia on 15 July at Blissful Parenting Bangsar.

Blissful Parenting is a new confinement centre with luxurious stay in a tranquil environment in Bangsar, with 24-hour on call breastfeeding consultation &  support by renowned lactation consultant.

What's more? I also enjoy my 60-min Prenatal Pilates Workout session with Emma Jory, an Australian Pilates Instructor at this workshop.

Plus we learn all about pregnancy dos & don'ts, the right nutrition during pregnancy, prenatal bonding and much more during the workshop!

There also had an infant sleeping bag worth of RM156 and goodies bag given to all Pregnant Mommies!

I can assure you this Blissful Pregnancy Workshop cannot to be miss out for all the new Mummies to join in future.

Last but not least Thank you Cryocord premier stem cell bank for your valuable info about stem cells. 

For more details and reservations,

Kindly Call / What’sapp 012-2150689 or

Email at blissfulparenting2017@gmail.com.

(GPS: Blissful Parenting)


Comments

  1. Wow best sangat ni.. Saat2 indah time pregnant kalau dapat join ni.. Tq for sharing..

    ReplyDelete
  2. Miss my pregnancy moment so much...almost 12 years now and i still remember all the memories...thank you for sharing dear..

    ReplyDelete
  3. Mesti ramai yang gembira dengan bimbingan dan sharing sebegini kan. All the best moms-to-be!

    ReplyDelete
  4. Wah sangat best dapat join workshop macam ni. Boleh tingkatkan ilmu dan ready utk deliver. Prepared mentally for delivered & confinement too.

    ReplyDelete
  5. Menarik event ni . Boleh bantu ibu-ibu sebagai persediaan sebelum bersalin

    ReplyDelete
  6. tinggi nilai ilmu & perkongsian semasa event ni kan.. - jmr23dotcom

    ReplyDelete
  7. Sepatutnya lebih banyak kelas macam dan pendekatan yang lebih mejurus kepada ibu bapa dan anak semoga dapat membimbing keluarga bahagia dimasa akan datang..

    ReplyDelete
  8. Bagusnya workshop macam ni. Beri pendedahan daripada awal kelahiran, cara penyusuan yang betul. Ibu-ibu muda memang wajib workshop macam ni. Tambahkan ilmu

    ReplyDelete
  9. Perkongsian yang bagus untuk bakal-bakal ibu moden. Org zaman sekarang memang beruntung sebab bermcm-mcm kelas untuk persediaan ibu-ibu melahirkan.

    ReplyDelete
  10. wow i am surprised! didnt know got such workshop! i believe nowadays people want a proper guidance on pregnancy while last time all probably taught by grandparents. haha

    ReplyDelete
  11. best ada kelas mcm ni. doorgift pun banyak. tak rugi pergi

    ReplyDelete
  12. Bagus kelas mcm ni, boleh dapat banyak info. Sangat berguna terutama pada yang baru bergelar parent.

    ReplyDelete
  13. Bestnya kalau dapat join masa pregnant dulu. Rindu pulak hee nice sharing anyway

    ReplyDelete

Post a comment