DUTCH LADY KAYA DENGAN 5X DHA
Satu hal yang saya takkan bimbang untuk anak saya adalah dengan memberikan susu Dutch Lady yang kaya nutrisi dan 5X DHA lebih tinggi berbanding jenama lain. Harganya pun berpatutan dengan nutrisi yang disediakan.

Susu Dutch Lady mememe kegemaran anak saya. Dia sentiasa meminum segelas sebelum ke sekolah Dan selepasnya. Apabila kanak-kanak berkembang, keupayaan mereka untuk belajar berkembang juga berkembang melalui pelbagai peringkat kecerdasan, yang pertama kali berkembang CURIOUS tentang dunia, dan kemudian bermula untuk meluaskan persekitaran mereka, dan mula MENGIKUT ketika mereka menjadi lebih kreatif dan imajinatif. , keutamaan mereka adalah untuk PELAJAR. Pada masa ini, mereka semakin pintar!

Pelancaran Dutch Lady 4-Step Nutri PlanTM dengan 5x DHA * dapat menyediakan nutrisi khusus untuk menyokong perkembangan ini, membolehkan anak anda menjadi yang terbaik di setiap pencapaian pintar. Dutch Lady 4-Step Nutri PlanTM dengan 5x DHA * adalah pelbagai Daripada susu formula yang dirumuskan untuk kanak-kanak.

Untuk selanjut informasi boleh mendapat di https://www.dutchlady.com.my

Comments